Ποια διάσημα ζευγάρια αποκάλυψαν ότι έκαναν εξωσωματική γονιμοποίηση;

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

Ο δρόμος προς τη γονιμότητα, για πολλά ζευγάρια, δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Μπορεί να είναι μαζί χρόνια όμως δεν κατάφεραν να αποκτήσουν το μωρό που επιθυμούσαν. Την τελική λύση την αναζήτησαν μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης και ευτυχώς

 κατόρθωσαν να αγκαλιάσουν το δικό τους μωρό ή ακόμη και τα δικά τους πολλά μωρά. Ας δούμε ποιοι διάσημοι σταρ έχουν παραδεχθεί δημόσια ότι έγιναν γονείς μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ο Κώστας Βουτσάς έχει γίνει πολλές φορές πατέρας. Το τελευταίο του μωρό το οποίο είναι αγοράκι και γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2016 ήρθε στην ζωή με τη μέθοδο της εξωσωματικής.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, όπως είναι γνωστό, δυσκολεύτηκε πολύ για να αποκτήσει την κόρη της και είχε χρειαστεί να κάνει πολλές εξωσωματικές. Μετά από αρκετές προσπάθειες  και πολύ πίστη έγινε μια ευτυχισμένη μαμά.

Ο τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και ύστερα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.
Και η δημοσιογράφος, ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου Ελένη Τσαγκά, έχει παραδεχτεί πως χρειάστηκε να κάνει αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης προκειμένου να αποκτήσει τα δίδυμά της. 

Από την ξένη showbiz τώρα, η Brooke Shields απέκτησε την πρώτη της κόρη Rowan με εξωσωματική η οποία γεννήθηκε το 2003. Τρία χρόνια αργότερα η Shields ετοιμαζόταν να ξανακάνει εξωσωματική για να αποκτήσει δεύτερο παιδί, όταν ξαφνικά, έμεινε έγκυος στα 40 της με φυσικό τρόπο και έτσι το 2006 γεννήθηκε η δεύτερη κόρη της Grier.

Η Courtney Cox, μετά από επανειλημμένες αποβολές, τελικά κατέφυγε στην εξωσωματική γονιμοποίηση και δύο μέρες πριν γίνει 40, γέννησε την κόρη της Coco. 

H Celine Dion έδωσε μεγάλη μάχη για να γίνει μητέρα καθώς ο σύζυγός της έπασχε από προβλήματα γονιμότητας. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί μέσω εξωσωματικής, το 2001. Η Dion δέκα χρόνια μετά, στα 42 της, αποφάσισε να υποβληθεί σε έξι γύρους εξωσωματικής προκειμένου να γεννήσει τα δίδυμα αγόρια Eddy και Nelson, με καισαρική, τον Οκτώβριο του 2010.

Τέλος ο τηλεοπτικός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ έχει αποκτήσει τρία παιδιά με εξωσωματική και το τέταρτο ήρθε από θαύμα.

Πηγή: http://www.ivfnews.gr