Γέννησε η γυναίκα που έκανε εξωσωματική με έξοδα του Τζορτζ Μάικλ. Η Gillard έμαθε ότι είναι έγκυος την ημέρα που πέθανε ο τραγουδιστής

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

H γυναίκα που υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση, τα έξοδα της οποίας κάλυψε ο εκλιπών Τζορτζ Μάικλ γέννησε ένα αγοράκι. Η Lynette Gillard είχε λάβει οικονομική βοήθεια από τον τραγουδιστή, συνθέτη και μουσικό παραγωγό, αφού είχε γνωστοποιήσει το πρόβλημά της,

τον αγώνα της να μείνει έγκυος μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, στη διάρκεια ενός επεισοδίου του τηλεοπτικού παιχνιδιού «Deal Or No Deal» το 2008.

Ο Τζορτζ Μάικλ τηλεφώνησε αμέσως στους παραγωγούς του τηλεπαιχνιδιού και πρόσφερε δωρεά ύψους 9.000 αγγλικών λιρών ζητώντας να τηρηθεί η ανωνυμία του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η Gillard γέννησε πριν από δύο εβδομάδες και δήλωσε ότι ελπίζει ο τραγουδιστής, ο οποίος πέθανε τα Χριστούγεννα του 2016 «να κοιτά κάτω και να χαμογελά γνωρίζοντας ότι απέκτησα αυτό που πάντα επιθυμούσα».

Δημοσίευμα στο NME, η Gillard έμαθε ότι είναι έγκυος την ημέρα που πέθανε ο τραγουδιστής. Το αγοράκι ονομάστηκε Σεθ Τζορτζ Χαρτ, το μεσαίο του όνομα είναι Τζορτζ. «Την πρώτη φορά που κράτησα το μωρό, είπα ευχαριστώ στον Τζορτζ.

Το τραγούδι του “Jesus to a Child” ακουγόταν και ήταν κάπως σουρεαλιστικό. Αισθάνομαι ότι το Τζορτζ ήταν μαζί μου σε κάθε βήμα. Πίστεψε σε μένα και μου έδωσε την ελπίδα να συνεχίσω να προσπαθώ ακόμα και όταν ένιωσα ότι ήταν ανώφελο».

https://www.athensvoice.gr/ & https://extra.ie/ 10.09.2017