ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022

Στα πλαίσια του προγράμματος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των φοιτητών – φοιτητριών και επαγγελματιών υγείας από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής με το Τμήμα Μαιευτικής της Σχολής Επιστημών υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνουν διαδικτυακή επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Γυναικεία Υπογονιμότητα» σε μια σειρά 3 courses με το τελευταίο το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13η Απριλίου 2022 και ώρα απογευματινή 16:00 - 18:00, σύμφωνα με το επιστημονικό πρόγραμμα που σας επισυνάπτεται.

Οι ομιλίες πραγματοποιούνται μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας zoom, λόγω των μέτρων που ισχύουν, και στο παρακάτω διαδικτυακό σύνδεσμο θα κάνετε την εγγραφή σας και την είσοδό σας για να τις παρακολουθήσετε:

https://www.youtube.com/channel/UCNXwDmmcFl0oJFT2c5XOu-g

Είναι εξαιρετική τιμή για εμάς η πρόσκληση αυτή για συνεργασία, τα δε θέματα που έχουν επιλεγεί μαζί με τους ομιλητές είναι αξιόλογα και εξειδικευμένα στο χώρο μας. Σας παρακαλούμε αν ο χρόνος σα το επιτρέπει να τα παρακολουθήσετε ακολουθώντας τις οδηγίες στο παρακάτω ιστότοπο. Θα είναι πολύ ωφέλιμα για όλους μας.

Σας κοινοποιούμε τις τρεις επιστημονικές ημερίδες και ευχόμαστε να συνεχίσουμε για την προσφορά μας στους συνεργάτες του υγειονομικού ως και στην κοινωνία των πολιτών.

Με εξαιρετική εκτίμηση

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής

Δείτε εδω το επιστημονικό πρόγραμμα