Επιστημονικές Ημερίδες

Αγαπητοί συνάδελφοι, Η χώρα μας αντιμετωπίζει το κρίσιμο θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19. Μία ευαίσθητη ομάδα του πληθυσμού είναι οι έγκυες.

Η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής οργανώνει την 5η Επιστημονική της Ημερίδα το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 με τίτλο «ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ –  ΠΑΘΟΛΟΓΟΑΝΑΤΟΜΟΥ  –  ΓΕΝΕΤΙΣΤΗ»  και που θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής, Παπανικολή 10 – Χαλάνδρι, Αθήνα. Η εκδήλωση  πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ομάδας Παιδιατρικής/Περιγεννητικής Παθολογοανατομίας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ.

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019

Γυναικεία & Ανδρική Υπογονιμότητα

Η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής, το Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015, στο ξενοδοχείο PHARAE PALACE της Καλαμάτας διοργανώνει Επιστημονικό Workshop, όπου, εξαίρετοι αφοσιωμένοι ιατροί και βιολόγοι, με γνώσεις και εμπειρία θα προσφέρουν το χρόνο τους και τα διεθνή επιστημονικά δεδομένα στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή. Η  θεματολογία αφορά την εξειδίκευση της ανθρώπινης αναπαραγωγής με τις σημαντικότερες αλλαγές και εξελίξεις των τελευταίων ετών που η σύγχρονη βιολογία, γενετική και περιγεννητική καταγράφει.

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019

Ημέρα Γονιμότητας: 15 Ιουνίου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ «Μια μέρα.. για μια ζωή»

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέτος στις 15 Ιουνίου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Γονιμότητας ,θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό event από την Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής, με το Δήμου Αμαρουσίου υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ με πολλά happenings, εκπλήξεις, μουσική και παιχνίδια, δραστηριότητες , μουσικά και θεατρικά δρώμενα για όλες τις ηλικίες.

Η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής έχει θέσει ως κύριο στόχο την ανταλλαγή θέσεων, απόψεων, εμπειριών και νέων τεχνικών, μεταξύ των ιατρών, βιολόγων και μαιών, σύμφωνα με τα διεθνή επιστημονικά δεδομένα. Ελάτε την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 στην Πάτρα, να υλοποιήσουμε μαζί αυτή την προσπάθεια

Το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ωρωπού σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής σας προσκαλούν στην Ημερίδα με θέμα «Καρκίνος Μαστού – Πρόληψη με εφαρμογή Test Pap μαστού». Η ημερίδα θα γίνει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στην Αίθουσα ομιλιών Κ.Α.Π.Η. Νέων Παλατίων.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής να συμμετάσχετε στην 7η Επιστημονική της εκδήλωση που θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Σάββατο, στο Συνεδριακό της Κέντρο (Παπανικολή 6-10, Χαλάνδρι, Αθήνα), με θέμα «Ο ανδρικός παράγων στην υπογονιμότητα και ο ρόλος του στην εξωσωματική γονιμοποίηση».

Η Ελληνική Ακαδημία Παιδιατρικής οργανώνει Επιστημονική Εκδήλωση «2ο Χειμερινό Σχολείο Γενικής Παιδιατρικής» σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής.  Η εκδήλωση θα γίνει  το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016,στο Συνεδριακό Κέντρο της

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σ’ αυτήν την επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Νομικοί και ηθικοί προβληματισμοί στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή» (ηλικία – δωρεάν γαμέτες – επωνυμία – παρένθετη μητρότητα) την 31η Μαρτίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30 -20:30, στην Αίθουσα Τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου, Ακαδημίας 60, που οργανώνεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής, υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Ανασκόπηση: "Μεταμόσχευση μήτρας και η γέννηση του πρώτου ζωντανού παιδιού" – οι προβληματισμοί που εγείρονται σε σχέση με τις υπόλοιπες προσπάθειες του παρελθόντος.Η ημερίδα διοργανώθηκε από την  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ σε συνεργσάι με την κλινική ΙΑΣΩ 

Σελίδα 1 από 2