Ειδική Σύνοδος – Εκπαιδευτικό σεμινάριο ενδοσκοπικής χειρουργικής γυναικείου γεννητικού συστήματος

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην ειδική Σύνοδο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής, η οποία διοργανώνεται με τη φροντίδα του Δ.Σ. της εταιρείας σε συνεργασία με την Κλινική Γένεσις Αθηνών Α.Ε.,την 25η (Δευτέρα) και 26η (Τρίτη) Νοεμβρίου 2013, στο Συνεδριακό Κέντρο της εταιρείας στην οδό Παπανικολή 10, Χαλάνδρι.

Η σύνοδος θα περιλαμβάνει την παρακολούθηση με την μεθοδολογία της τηλεματικής, νέων τεχνικών επεμβατικής λαπαροσκοπικής προσέγγισης με laser, παθολογίας έσω γεννητικών οργάνων και κυρίως ενδομητρίωσης.

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια του χειρουργείου οι χειρουργοί γυναικολόγοι, καθηγητής Παν/μίου Βρυξελλών κ.Jacques Donnez, καθηγητής Παν/μίου Βρυξελλών κ.Olivier Donnez, κ.Κων/νος Σφακιανούδης και κ.Στέφανος Σύρκος, ως επίσης οι αναισθησιολόγοι κ.κ.Φένια Στάθη και Τζένη Χατζηδημητρίου θα περιγράφουν τις χειρουργικές λεπτομέρειες (on line) και θα απαντούν σε ερωτήσεις των συνέδρων από την αίθουσα του συνεδριακού Κέντρου. Οι συνάδελφοι μαιευτήρες-γυναικολόγοι κ.κ.Αναστάσιος Κωνσταντόπουλος και Βασίλης Κελλάρης θα συντονίζουν τον διάλογο.

Περί ώρα μεσημβρινή μετά το χειρουργείο ο καθηγητής γυναικολογίας κ.Jacques Donnez θα δώσει διάλεξη με θέμα: Latest trends of endometriosis treatment / Τελευταίες εξελίξεις στη θεραπεία της ενδομητρίωσης. Την επόμενη ημέρα Τρίτη 26, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίσης τρία γυναικολογικά λαπαροσκοπικά χειρουργεία και να ενημερωθούν ακολουθώντας τις ίδιες τεχνικές διαδικασίες. Μετά το πέρας των χειρουργείων και περί ώρα 14:00, θα ακολουθήσει ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Διδάκτωρα Βιολόγο κ.Απόστολο Παπαλόη, Δ/ντή Ερευνητικού-Πειραματικού Κέντρου ELPEN –Φαρμακευτική Βιομηχανία, διάρκειας 30 λεπτών, με θέμα: Η σημασία της πειραματικής βιοιατρικής έρευνας και εκπαίδευσης στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και θεραπειών.

Ελπίζοντας, με την ευχή η συμμετοχή σας να είναι πολυπληθής και ενεργός, σας περιμένουμε με τη διαβεβαίωση ότι το Δ.Σ. της εταιρείας Ε.Ε.Α.Ι. θα φροντίσει για την αρτιότερη διοργάνωση της συνόδου.

Προσέλευση και έναρξη της συνόδου 08:15 με χαιρετισμούς των κ.κ. Ευγένιου Κουμαντάκη και Κων/νου Πάντου.

Το κλείσιμο της συνόδου και τα συμπεράσματα θα σχολιαστούν από τους κ.κ. Κων/νο Σφακιανούδη και Στέφανο Σύρκο.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό/βεβαίωση παρακολούθησης, με μοριοδότηση από τον ΠΙΣ πιστοποιημένη από την EUMS 2012/30.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ειδικής Συνόδου – LAP-ΚΕΚ

Posted by EEAI - 18/11/2013